Nieuws


Het bestuur is verheugd dat studente Godelieve Voorhoeve is verkozen tot bestuurslid van ESTA op de ALV van 4 maart in Eindhoven.


Zij zal zich vooral storten op de nieuwe website (die zeer binnenkort in de lucht zal zijn) & ESTA meer bekend maken onder studenten.


Veel succes!Het leerplan kunt u hier downloadenHoud je van musiceren, ben je een JONg talent en speel je altviool of cello? Dan zoeken wij jou!
Het JeugdOrkest Nederland (JON) is de unieke kweekvijver voor orkestspel in de leeftijdscategorie 14 tot 20 jaar. Het JON is in Nederland het symfonieorkest met het hoogste kwaliteitsniveau in deze leeftijdscategorie. In enkele weekenden en schoolvakanties per jaar komt het orkest samen om te repeteren en concerten te geven.
We zijn nog op zoek naar altviolisten en cellisten, dus meld je zo snel mogelijk aan via www.jeugdorkest.nl/aanmelden.

Voor meer informatie over de audities en het JON kan contact worden opgenomen met Emma Bouman: E-mail: 

Telnr: 06-25067226


zie beveiligde gedeelte "voor leden" op de website dat verschijnt na het inloggen.


De ESTA UK biedt vanaf maart 2017 een accredited string-teaching postgraduate course aan ism Chichester University


meer info of bekijk de flyerKunstenaars zijn koploper op het gebied van onderzoeken, reflecteren, creëren en presenteren. Competenties die het onderwijs zich in deze tijd juist eigen wil maken. Gericht op jouw persoonlijke vragen en leerbehoefte werk je tijdens de cursus aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook leer je hoe je jouw unieke skills in het onderwijs kunt inzetten. Deze opleiding is zo opgebouwd dat er naast thematische blokken veel ruimte is voor individuele leervragen, discussie, visievorming en uitproberen door middel van een stage.


Voor meer info: website


ESTAdag 20 maart

ESTA-dag zondag 20 maart van 10.00-16.00 uur in Amersfoort

 

Music Mind Games workshop door Silvia Crusellas

 

De ALV vindt plaats in de lunchpauze van 12.30-13.30 uur.

boek: Podiumvrees - Kató Havas (vert. Henny Ravestein)

Dit boekje is te koop bij Esta voor €10 inclusief portokosten. Voor onze Vlaamse lezers kost het boekje €14 inclusief portokosten.