Actueel

  • Actueel

Colourstrings Weekend met speciale korting

zondag 18 november 2018

Hongerig naar meer inspiratie na een succesvolle ESTA dag met G├ęza Szilvay, of benieuwd waar iedereen zo enthousiast over is? Binnenkort kun je als ESTA-lid met enorme korting (…)

Lees Meer
  • Activiteiten

Een dag met Katharina Baker (Leuven)

zondag 4 november 2018

Onze collega’s van ESTA Vlaanderen organiseren op 4 november een workshop van Katharina Baker in Leuven. Zeer de moeite waard!

Lees Meer
  • Activiteiten

Orkesta

zondag 4 november 2018

Orkesta, een groep enthousiaste ESTA-leden, komt op zondag 4 November weer bijeen om onder leiding van Henk van Benthem werken van Vivaldi en Corelli spelen.

Lees Meer
  • Activiteiten

IMTEX Conferentie met Mimi Zweig

maandag 5 november 2018

Van 2 – 5 November vindt een inspirerende internationale conferentie plaats in het Duitse Wuppertal. Hoogtepunt: de komst van Mimi Zweig, een beroemde Amerikaanse vioolpedagoge die in haar methodiek (…)

Lees Meer
  • Activiteiten

Nederlandse Viooldag 2018

zondag 7 oktober 2018

Op zondag 7 oktober vindt de tweede Nederlandse Viooldag plaats in het Gebouw voor Kunsten en Wetenschappen van HKU Utrechts Conservatorium aan de Mariaplaats in Utrecht. Een dag voor violisten, viooldocenten en muziekliefhebbers. Simone Lamsma (Eerste Prijs Oskar Back 2003) geeft masterclasses aan de Davina van Wely finalisten van 2018. Meld je aan voor workshops […]

Lees Meer